Menukaart Eethuis

Starter  

- Verschillende broodsoorten met aoli en kruidenboter  €  4,00

 

Onderstaande gerechten zijn voor slechts € 15,50 te bestellen als 3 gangenmenu.

Voorgerechten

   
- Soep van de dag   €  3,25
- Rundercarpaccio met kempische kruidendressing en oude kaas   €  7,00
- Huis gemaakt stoofpotje met een pasteitje   €  6,00
- Bourgondische toast met spek, champignons, bosui en een pittig sausje (ook vegetarisch te bestellen)   €  6,50
- Gerookte zalm, en een toast besmeerd met kruidenbieslook kaas   €  6,75
Salade geitenkaas met walnoten en balsamicodressing   €  6,00

Hoofdgerechten

   
- Kip cashew met bosuitjes, tauge, salade en gekruide rijst   €  9,00
- Saté van varkenshaas, kroepoek, ananas, gebakken uitjes en welbekende huisgemaakte satésaus   €  9,00
- Bami/Nasi schotel, het klassiek 'van de Ven recept' maar ditmaal met varkenshaas saté   €  8,50
- Pangafilet met groenten en remouladesaus   €  9,00
- Huisgemaakte schnitzel op klassieke wijze met champignonsaus   €  8,00
- Boerenschnitzel met verse champignons, ui en paprika   €  8,75
- Luxe aangeklede Ierse rundvlees hamburger met cheddar en bacon   €  10,00
- Huisgebraden spare-ribs met 2 huisgemaakte sausjes (€2,50 meerprijs bij een 3-gangen menu   €  11,50

Nagerechten

   
- IJskoffie met baileys   €  4,50
- Dame blanche   €  4,50
- IJscroissant (keuze uit chocolade of vanille ijs)   €  4,50